GAMING

online connecties

Do van den Broek

Roosendaal namaken in Minecraft Check website

From 2004

Passie: Tekenen en ontwerpen

Roosendaal 

Scholen: De singel basisschoolNorbertus Gertrudis MAVOMedia en vormgeving MBO 

“Als jij het ook leuk vind om creatief bezig te zijn en dingen te maken, dan ben je van harte welkom om mee te bouwen aan Roosendaal.”

MIJN PASSIE

Wil je iets meer over jezelf vertellen? 

Ik ben Do van den Broek, ik woon thuis met ouders, zus en een puppy van 7 maanden. Ik zit op musical les en ik vind het ook heel leuk om te sporten in de sportschool. En als ik niet aan het sporten ben dan zit ik op de racefiets. Ik houd ook van muziek luisteren en zingen dus ik ben vooral heel creatief. Ik ben door Parels. benaderd omdat ik bezig ben met Roosendaal nabouwen in Minecraft. 

 

Roosendaal namaken in Minecraft? Waarom? 

Op Minecraft zijn er twee game modes: creative en survival. In de creative modus kunnen gebruikers op de server dingen bouwen met blokken in verschillende maten en kleuren. Omdat er verder geen vormen zijn is het een hele uitdaging om een gebouw te maken met details. Toch ben ik daar inmiddels vrij goed in geworden. Ik ben 2 jaar geleden begonnen met Roosendaal nabouwen, omdat ik in Roosendaal woon maar ook omdat Roosendaal gewoon een hele mooie stad is. Je vindt hier heel veel mooie gebouwen zoals je kunt zien op de video! 

Op de server van Minecraft is iedereen welkom. Je hebt binnen Minecraft een systeem waarmee je snel naar andere steden kunt transporteren. Omdat Roosendaal zo mooi is trekt de stad in Minecraft heel veel mensen aan. Roosendaal was niet zo bekend maar nu de stad flink in ontwikkeling is op de server van Minecraft, trekt de stad steeds meer jongeren aan. Het is namelijk ook heel leuk om de gebouwen die zijn nagebouwd in het echt te bekijken.

 

Wat wil je aan jongeren in Roosendaal meegeven? 

Als jij het ook leuk vind om creatief bezig te zijn en dingen te maken, dan ben je van harte welkom om mee te bouwen aan Roosendaal. Op Minecraft kun je volledig jezelf zijn en zijn er geen vooroordelen. Wij zijn ooit begonnen met het namaken van het station en het stadhuis en inmiddels zijn wij al bezig met het bouwen van de wijken rondom de boulevard. Hierdoor is er een mooie community ontstaan en dit kan jij ook! Gewoon doen dus. 

Ben je enthousiast geworden en wil je ook graag meebouwen aan Roosendaal? Kijk dan op de website van GeoCraft of GeoFort en ontdek wat jij allemaal kan bouwen!

HEY, TOEKOMSTIGE PAREL

Dit kan jij ook!

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, want PARELS is er om jou te helpen bij het verwezenlijken van jouw dromen. Meld je vandaag aan en deel jouw wensen, dromen, ambities en prestaties met leeftijdsgenoten die zich ook willen ontwikkelen.

Meld mij aan!