OVER

MAAK KENNIS MET

Een jongerenplatform die het nét even anders doet

Parels brengt mogelijkheden

Parels is er voor àlle jongeren in de gemeente Roosendaal. Wij spreken over generatie Y en Z, oftewel jonge mensen tussen de 12 en 25 jaar oud. Wij, de crewmembers van Parels, voorzien in professionele ondersteuning en kunnen daarom ook werken met jongeren met wie het eventjes niet zo lekker gaat. Of dit nu komt door maatschappelijke druk, de thuissituatie of wanneer het op school even niet zo lekker loopt. Wij hebben oprechte aandacht voor de deelnemer en bieden, naast een luisterend oor, ook een behapbaar stappenplan.

Benjamin Scheltema

Oprichter / Kunstenaar

Nick Kawaler

Oprichter / Eigenaar Eyedetail

Gijs Bullens

Oprichter / Bestuurder Social Klus

Connecties in Roosendaal

Parels verbindt jongeren met elkaar én met onze partners in verschillende sectoren. Door samen te werken met onze netwerkpartners kunnen wij zeer snel schakelen, waardoor we de aandacht van de jongeren kunnen vasthouden. Deelnemen, of beter gezegd, onderdeel zijn van Parels, geeft jongeren met de juiste begeleiding meer zelfvertrouwen, waardoor zij hun talenten op een positieve manier kunnen ontwikkelen.

Parels is ook het podium waar jongeren hun stem kunnen laten horen. Ben jij bijvoorbeeld supertrots op een prestatie? Dan zijn wij het platform waar jij met jouw inspirerende verhaal terecht kunt!

DUS FF IN HET KORT

VERBINDING

PARELS verbindt jongeren met succesvolle mensen in diverse sectoren. Zo zorgen wij ervoor dat jij het wiel niet opnieuw uit hoeft te vinden.  

ONTWIKKELING

PARELS helpt bij de ontwikkeling van jongeren op cultureel, sociaal en persoonlijk gebied zodat er motivatie voor groei ontstaat.

MEDIA

Met behulp van media vertellen wij een duidelijk verhaal waar wij jongeren mee inspireren, motiveren en aanzetten tot actie. 

LEREN

Bij PARELS is er ruimte om van elkaar en van mensen die al succesvol zijn te leren. Zo bouwen wij samen aan een sterke en fijne community. 

DOEN

Geïnspireerd om actie te ondernemen door onze PARELS? De volgende stap is om iets te DOEN! Ontmoet het team vandaag en zet een eerste stap!  

INSPIREREN

Sta jij volledig in jouw kracht en ben jij een unieke PAREL in jouw vakgebied? Inspireer andere jongeren met jouw eigen verhaal.