OVER

MAAK KENNIS MET

Maak kennis met echte PARELS uit Roosendaal

Waarom PARELS

PARELS zet jongeren in hun kracht. Als je er nog niet achter bent waar jouw kracht ligt dan gaan wij hier samen naar op zoek. Op basis van jouw wensen en ambities zoeken wij naar mensen die jou kunnen helpen met het verwezenlijken van jouw dromen. Dit doen wij onder andere door inspirerende verhalen van Roosendaalse PARELS te delen. Wij hopen dat deze verhalen jou inspireren om actie te ondernemen waardoor jij ook succesvol wordt op het gebied van jouw interesse. Jouw succes inspireert op zijn beurt weer andere jongeren in Roosendaal. Zo bouwen wij samen met jou aan een sterke online en offline community van toekomstige PARELS. 

Benjamin Scheltema

Oprichter / Kunstenaar

Nick Kawaler

Oprichter / Eigenaar Eyedetail

Gijs Bullens

Oprichter / Bestuurder Social Klus

Wat doet PARELS

PARELS verbindt jongeren met elkaar en met succesvolle volwassenen in verschillende sectoren. Hiernaast is PARELS bedoeld om jongeren meer zelfvertrouwen te geven waardoor zij talenten op een positieve manier kunnen ontwikkelen. Tot slot is PARELS het podium waar jongeren hun stem kunnen laten horen. Ben jij bijvoorbeeld super trots op een prestatie? Dan is PARELS het platform waar jij met jouw inspirerende verhaal terecht kunt. 

DUS FF IN HET KORT

VERBINDING

PARELS verbindt jongeren met succesvolle mensen in diverse sectoren. Zo zorgen wij ervoor dat jij het wiel niet opnieuw uit hoeft te vinden.  

ONTWIKKELING

PARELS helpt bij de ontwikkeling van jongeren op cultureel, sociaal en persoonlijk gebied zodat er motivatie voor groei ontstaat.

MEDIA

Met behulp van media vertellen wij een duidelijk verhaal waar wij jongeren mee inspireren, motiveren en aanzetten tot actie. 

LEREN

Bij PARELS is er ruimte om van elkaar en van mensen die al succesvol zijn te leren. Zo bouwen wij samen aan een sterke en fijne community. 

DOEN

Geïnspireerd om actie te ondernemen door onze PARELS? De volgende stap is om iets te DOEN! En daar kan PARELS ook bij helpen. 

INSPIREREN

Sta jij volledig in jouw kracht en ben jij een unieke PAREL in jouw vakgebied? Inspireer andere jongeren met jouw eigen verhaal.