BLOG

Daan Dedert

Als intercedent bij Start People zet Daan Dedert zich in om jongeren te helpen met hun ontwikkeling op de arbeidsmarkt. Door de focus van werkervaring naar het ontwikkelen van competenties en vaardigheden te schuiven, probeert Daan jongeren in Roosendaal te stimuleren om talenten te ontwikkelen. Wij spraken Daan over zijn werkzaamheden en de kansen voor jongeren in Roosendaal op de arbeidsmarkt.

 

Daan Deders Start People Roosendaal Parels

 

Maak kennis met Daan Dedert 

Ik ben Daan Dedert, geboren en getogen in Roosendaal. Voorheen was ik woonbegeleider en ambulant begeleider. Ik heb hierdoor veel ervaring met verschillende mensen. Ik begeleid jongeren nu in de zoektocht naar hun droombaan en zit helemaal op mijn plek in de uitzendbranche. Ik merk dat er veel jongeren zijn die moeite hebben met het opstellen van een CV of motivatiebrief. Hier komt onze hulp om de hoek kijken. Wij kijken samen met werkzoekenden naar het CV en de motivatiebrief om deze te optimaliseren. Zo zorgen wij ervoor dat werkzoekenden makkelijker door de selectieprocedure heen komen.

 

Waar liggen kansen voor jongeren in Roosendaal?

De kansen voor jongeren liggen voor het oprapen, maar het is belangrijk om deze kansen ook aan te pakken. De wereld is veranderd en op de arbeidsmarkt proberen wij werkgevers te overtuigen van het feit dat het beheersen van bepaalde competenties soms zwaarder weegt dan werkervaring. Hierdoor is het voor starters en jongeren op de arbeidsmarkt makkelijker om een baan te bemachtigen. 

Als je veel moeite hebt bij het vinden van een baan dan kan het helpen om op vacatures te reageren die onder jouw niveau liggen. Op deze manier krijg je een voet tussen de deur en kun je doorgroeien binnen een bedrijf. Werkgevers staan tegenwoordig ook open voor begeleiding tijdens omscholingstrajecten.

 

Wat zou jij aan jongeren willen meegeven?

Volg je droom en onderneem actie! Als je nog niet weet wat die droom is of als je niet weet waar je ambities liggen dan help ik je graag bij het vinden van je ambities. Je bent nooit te oud om te leren en in de arbeidsmarkt is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Kijk daarom naar de verschillende mogelijkheden die bedrijven aanbieden om door te leren. Wij merken dat de werkgevers in Nederland er graag voor openstaan om werknemers te helpen bij hun ontwikkeling.

Tot slot wil ik jongeren vragen om vooral langs te komen bij Start People in Roosendaal, als je moeite hebt met het vinden van een baan. Samen kunnen wij erachter komen waarom je moeite hebt bij het vinden van een goede werkgever waardoor wij gericht actie kunnen ondernemen om jou te helpen tijdens je zoektocht.